Les beaux arts


Sinds 1992 heeft LES BEAUX ARTS gedurende een aantal jaar elke zes maanden 100 ml  parfumflesjes uitgegeven voorzien van beelden die als sierdop voor die parfumflessen dienden. Hiervoor werden meesterwerken van de meest geprezen kunstenaars van de afgelopen 200 jaar gebruikt. Deze unieke, onderscheidende sculpturen zijn strikt beperkt in oplage. Ze zijn in Duitsland met de hand gegoten, fijn gegraveerd, gepatenteerd of ingelegd met bladgoud. Elk beeld is gemaakt in een gelimiteerde oplage en is gesigneerd en genummerd. De objecten vormen tezamen een waardevolle “contemporary art” verzameling.
Les Beaux Arts parfum wordt al vele jaren niet meer gemaakt. Snel na de productie van deze parfumflessen kwam dit Duitse bedrijf in financiële problemen. Van de meeste van deze limited edition flessen is dan ook nooit de gehele oplage uitgegeven.

Let op: het aangeboden nummer kan verschillen met het nummer op de foto's!1 2 3 Volgende
Allen Jones, Shining  (Les beaux arts)


Allen Jones, Shining (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie no. 2 met als naam: "SHINING". Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Allen Jones. Deze heeft ook de andere parfum beeldjes 'SPARKLING' en `SHOCKING` van de design editie no. 2 ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 9999 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Allen Jones, Shocking (Les beaux arts)


Allen Jones, Shocking (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie no. 2 met als naam: "SHOCKING". Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Allen Jones. Deze heeft ook de andere parfum beeldjes 'SHINING' en `SPARKLING` van de design editie no. 2 ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 9999 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Allen Jones, Sparkling (Les beaux arts)


Allen Jones, Sparkling (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie no. 2 met als naam: "SPARKLING". Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Allen Jones. Deze heeft ook de andere parfum beeldjes 'SHINING' en `SHOCKING` van de design editie no. 2 ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 9999 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Auguste Rodin, Danaide (Les beaux arts)


Auguste Rodin, Danaide (Les beaux arts)Dit is een zeer zeldzame parfumfles van LES BEAUX ARTS, waarvan de sierdop is ontworpen door Auguste Rodin. De oplage is wereldwijd gelimiteerd tot 14.999 exemplaren. Het beeld van deze Les beaux Arts Edition No 12 van Rodin heeft als titel DANAIDE en het kunstwerk is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De parfumfles met het beeldje als sierdop zit in de oorspronkelijke doos en wordt inclusief het bijbehorende certificaat geleverd.


€ 175.00Aantal  
Barry Shiraish, Julia (Les beaux arts)


Barry Shiraish, Julia (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum van met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie no. 11 met als naam: 'Julia' (Shakespeare). Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Barry Shiraishi. Deze heeft ook het andere parfum beeldje 'Romeo' van de design editie no. 11 ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 7500 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende origineel boekje.€ 150.00Aantal  
Barry Shiraish, Romeo (Les beaux arts)


Barry Shiraish, Romeo (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie no. 11 met als naam: "Romeo" (Shakespeare). Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Barry Shiraishi. Deze heeft ook het andere parfum beeldje 'Julia' van de design editie no. 11 ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 7500 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Barry Shiraishi, Love story: FEMME (Les beaux arts)


Barry Shiraishi, Love story: FEMME (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie met als naam: "FEMME" (Love Story). Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Barry Shiraishi. Deze heeft ook het andere parfum beeldje 'HOMME' van de design editie ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 7500 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.

€ 150.00Aantal  
Barry Shiraishi, Love story: HOMME (Les beaux arts)


Barry Shiraishi, Love story: HOMME (Les beaux arts)Bijzondere en exclusieve parfum met prachtig ontworpen fles en verpakking uit de serie 'LES BEAUX ARTS": design editie met als naam: "HOMME" (Love Story). Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Barry Shiraishi. Deze heeft ook het andere parfum beeldje 'FEMME' van de design editie ontworpen. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 7500 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De nooit ontsloten fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Bruno Bruni, CLINCH (Les beaux arts)


Bruno Bruni, CLINCH (Les beaux arts)Het beeld op de fles is ontworpen door kunstenaar Bruno Bruni. Het beeld heeft als titel CLINCH. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking van LES BEAUX ARTS design editie is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 30.000 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
Bruno Bruni, Fiora (Les beaux arts)


Bruno Bruni, Fiora (Les beaux arts)Het beeldje op de fles is ontworpen door kunstenaar Bruno Bruni. Het beeldje heeft als titel FIORA. Deze exclusieve en inmiddels zeldzame parfum en verpakking van LES BEAUX ARTS design editie no 4 is gelimiteerd uitgegeven in een oplage van 14.999 stuks. Het beeldje is genummerd en gesigneerd. De parfumfles heeft een inhoud van 100 ml. De fles bevindt zich in de originele doos met het bijbehorende originele boekje.


€ 150.00Aantal  
1 2 3 Volgende